Algemeen, Recent werk

SIR-keuring

hogedruk trailer 500bar wit sir gekeurd

SIR Keuringen: Een Belangrijke Stap in Veilige Industriële Reiniging

Bij ALBA Techniek begrijpen we het belang van veiligheid in de industriële reinigingsbranche. Daarom bieden we SIR-keuringen aan voor hogedrukapparatuur. De Stichting Industriële Reiniging (SIR) speelt een cruciale rol in het bevorderen en reguleren van veilige werkpraktijken, en wij volgen hun richtlijnen nauwgezet tijdens de bouw van onze hogedrukreinigers.

Onze gekwalificeerde keurmeesters voeren grondige tests uit op de hogedrukdelen in onze testbank en zorgen voor de nodige certificaten en keuringsstickers. Deze keuringen zijn essentieel, aangezien ze garanderen dat apparatuur voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

De SIR, actief in Nederland en België sinds 2003, heeft een voortrekkersrol in de zelfregulering van veiligheid binnen onze branche. Hun richtlijnen, ontwikkeld in samenwerking met alle betrokken partijen, zorgen voor een evenwichtig en breed geaccepteerd veiligheidskader.

De SIR houdt zich bezig met diverse terreinen, waaronder hogedrukreinigen en drukvacuümreinigen. Hun voortdurende betrokkenheid bij de ontwikkeling van veilige apparatuur en werkmethoden zorgt ervoor dat de richtlijnen altijd actueel zijn.

Bij ALBA Techniek nemen we deze verantwoordelijkheid serieus. Onze SIR-keuringen zijn meer dan een formaliteit; ze zijn een wezenlijk onderdeel van onze toewijding aan veiligheid en kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze SIR-gecertificeerde diensten en hoe wij kunnen helpen uw industriële reinigingsapparatuur veilig en conform de hoogste standaarden te houden.

Bekijk hier onze SIR erkenning

Wilt u meer informatie? Bel 0528 36 2347 of stuur een bericht via contact voor meer informatie.

Back to list