Vind uw lokale ALBA Techniek Dealer & Servicepartner

Maak kennis met ons netwerk van toegewijde dealers en servicepartners! ALBA Techniek is trots op haar samenwerking met een uitgebreid netwerk van professionele dealers en onderhoudsspecialisten. Op deze pagina vindt u een uitgebreide lijst van deskundige verkoop- en onderhoudspartners die gespecialiseerd zijn in onze hoogwaardige hogedruktrailers en hogedrukreinigers.

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare aankoop of kwalitatief onderhoud, onze partners staan klaar om u te voorzien van deskundige service en advies. Gebruik onze handige tool om een dealer of servicepartner bij u in de buurt te vinden en ervaar de kwaliteit en expertise van ALBA Techniek, waar u ook bent.

Ook dealer of servicepartner worden? Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven waarmee we onze landelijk netwerk en dekking kunnen uitbreiden. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden contact met ons op.

Dealer en servicepartner

Meer informatie

Dealer en servicepartner

Meer informatie

Dealer en servicepartner

Meer informatie

Dealer en servicepartner

Meer informatie

Dealer en servicepartner

Meer informatie

Dealer en servicepartner

Meer informatie

Onze partner bij u in de buurt

Of u nu advies nodig heeft, een aankoop overweegt, of onderhoud voor uw apparatuur zoekt, onze deskundige dealers en servicepartners staan voor u klaar. Hieronder vindt u alle contactinformatie om direct in contact te komen met een specialist bij u in de buurt.

Schönen Hogedrukservice

Greidanus Winsum

Van Ingen Reinigingstechniek

Hoebe Totaal Techniek

HSE Slangen & Componenten

Support en onderhoud

Goede support en onderhoud zijn bepalend voor het beste resultaat

Bij ALBA Techniek staat de klant centraal en dat stopt niet na het opleveren van een hogedrukreiniger. Daarnaast staan wij voor u klaar en bieden we de best mogelijke support op onze machines. Ook het onderhoud kunnen we verzorgen of door een van onze servicepartners bij u in de buurt.

  • Vervangen filters
  • Olie verversen
  • Reinigen onderdelen
  • Opnieuw afstellen machines
  • Hogedrukslang controleren
  • Lans, pistool, koppeling controleren

Wij maken hogedrukreinigers voor uiteenlopende toepassingen

ALBA Techniek produceert 3 verschillende hogedrukreinigers: koud waterhogedrukreinigers, warmwater hogedrukreinigers en hogedruktrailers.  Daarnaast hebben we ook ervaring in uiteenlopende reinigingsmachines op maat. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk hieronder een van de opties.

Van normale tot zware reiniging: onze koudwater hogedrukreinigers lenen zich voor tal van toepassingen. 

Soms zit je met taai en hardnekkig vuil op productie locaties, zoals verklevingen van vaste stoffen en vloeistoffen. 

Maak kennis met onze stationaire hogedrukreinigers, die uitbreidbaar zijn naargelang de behoefte.