Hogedrukreinigers voor uiteenlopende sectoren

Of u nu actief bent in de bouw, landbouw, transport, of voedselverwerking, ALBA Techniek levert hogedrukreinigers die tegemoetkomen aan de specifieke eisen van uw sector. Wij begrijpen dat elke industrie zijn eigen schoonmaakuitdagingen heeft, en daarom bieden wij een breed scala aan zowel koud- als warmwater hogedrukreinigers, alsook hogedruktrailers die geen enkele taak uit de weg gaan. Met de capaciteit om te werken tot 1000 bar en de optie voor maatwerk, garanderen onze machines een optimale reinigingskracht, ongeacht de sector waarin u werkzaam bent. Kies voor ALBA Techniek en ervaar de kracht van onze hogedrukreinigers. 

Bekijk per sector wat wij voor u kunnen betekenen

Bij ALBA Techniek wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste bewezen technologieën en technieken in de hogedrukreiniging. Ontdek hoe wij specifieke hogedrukreinigingsoplossingen bieden voor elke sector. 

Support en onderhoud

Goede support en onderhoud zijn bepalend voor het beste resultaat

Bij ALBA Techniek staat de klant centraal en dat stopt niet na het opleveren van een hogedrukreiniger. Ook daarna staan wij voor u klaar en bieden de best mogelijke support op onze machines. Regelmatig onderhoud verzekert een langere levensduur van de apparatuur door slijtage te verminderen. Onderhoud zorgt er ook voor dat machines efficiënt blijven werken, wat energie- en waterverbruik minimaliseert.

  • Vervangen filters
  • Olie verversen
  • Reinigen onderdelen
  • Opnieuw afstemmen machines
  • Inspectie en testen drukniveaus
  • Veiligheidschecks

Wij maken hogedrukreinigers voor uiteenlopende toepassingen

ALBA Techniek produceert 3 verschillende hogedrukreinigers: koud waterhogedrukreinigers, warmwater hogedrukreinigers en hogedruktrailers.  Daarnaast hebben we ook ervaring in uiteenlopende reinigingsmachines op maat. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk hieronder een van de opties.

Koudwater hogedrukreinigers

Van normale tot zware reiniging: onze koudwater hogedrukreinigers lenen zich voor tal van toepassingen. 

Soms zit je met taai en hardnekkig vuil op productie locaties, zoals verklevingen van vaste stoffen en olieachtige vloeistoffen. 

Maak kennis met onze stationaire hogedrukreinigers, die uitbreidbaar zijn naargelang de behoefte.