De fabrikant voor op maat gemaakte & professionele hogedrukreinigers

Bij ALBA Techniek begrijpen we dat geen twee reinigingstaken hetzelfde zijn. Daarom specialiseren we ons in het leveren van een op maat gemaakt aanbod van professionele hogedrukreinigers, ontworpen om aan de unieke eisen van onze klanten te voldoen. Van robuuste koudwater hogedrukreinigers tot krachtige warmwateroplossingen en gespecialiseerde hogedruktrailers met een werkdruk tot maar liefst 1000 bar. Wij bieden daarmee dus de veelzijdigheid en kracht die nodig is voor zelfs de meest veeleisende schoonmaakuitdagingen.

Onze toewijding aan voortdurende ontwikkeling, gecombineerd met onze technische expertise, stelt ons in staat om machines te ontwikkelen die niet alleen schoonmaken, maar ook de efficiëntie en prestaties van uw bedrijf verhogen.

Wij maken hogedrukreinigers voor uiteenlopende toepassingen

ALBA Techniek produceert 3 verschillende hogedrukreinigers: koud waterhogedrukreinigers, warmwater hogedrukreinigers en hogedruktrailers.  Daarnaast hebben we ook ervaring in uiteenlopende reinigingsmachines op maat. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk hieronder een van de opties.

Koudwater hogedrukreinigers

Van normale tot zware reiniging: onze koudwater hogedrukreinigers lenen zich voor tal van toepassingen. 

Soms zit je met taai en hardnekkig vuil op productie locaties, zoals verklevingen van vaste stoffen en vloeistoffen. 

Maak kennis met onze stationaire hogedrukreinigers, die uitbreidbaar zijn naargelang de behoefte. 

Fabrikant van hogedruktrailers en meer

Wij bouwen de beste machines en kiezen voor innovatie & kwaliteit

Bij ALBA Techniek staat de klant centraal. We werken nauw samen met onze klanten vanaf het concept tot de uitvoering, zodat elke oplossing precies aansluit bij hun specifieke behoeften. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de unieke uitdagingen van verschillende industrieën te begrijpen, waardoor we telkens weer doelgerichte oplossingen kunnen bieden.

  • Agrarische-sector1 (2) Agrarische sector
  • Carwash1 (2) Automotive
  • Voedselindustrie1 (2) Bouwnijverheid
  • Industrie1 (2) Industrie
  • Openbare-voorzieningen1 (2) Publiek en recreatie
  • scheepvaart-icon Scheepsvaart

Hoe werkt het productieproces van een hogedrukreiniger?

Een hogedruktrailer of hogedrukreiniger koop je niet iedere dag. Daardoor kan het lastig zijn de juiste machine en toebehoren te kiezen. Door jarenlange ervaring heeft ALBA Techniek alle kennis in huis en dat delen we graag met je. Daarom nemen we bij een aanvraag altijd contact met je op om er voor te zorgen dat je het juiste materiaal krijgt voor jouw specifieke schoonmaakklus. 

1.

Van concept tot ontwerp

Elke op maat gemaakte hogedrukreiniger begint met een gesprek waarbij we luisteren naar de wensen van de klant.

Ons technische team bedenkt uiteenlopende concepten om vervolgens een ontwerp te creëren dat aan de behoeften voldoet.

2.

Echt krachtig maatwerk

Met de hieruit voortkomende specificaties gaan onze experts aan de slag om elke component te ontwerpen. Hier combineren we technische precisie met innovatie om machines te bouwen die de kracht leveren die onze klanten nodig hebben.

3.

Assemblage en kwaltiteit

Onze productiehal wordt het toneel waar elk onderdeel nauwkeurig wordt geassembleerd. Vakmanschap en aandacht voor detail staan voorop om de hoogste kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit.

4.

De beste prestatie verzekerd

Voordat een hogedrukreiniger onze fabriek verlaat, wordt deze onderworpen aan diverse  strenge kwaliteitstesten. Deze 'druktest' zorgt ervoor dat elke machine onder de meest extreme omstandigheden presteert. Klaar voor actie bij de klant!