Al meer dan 25 jaar ervaring

De fabrikant van de krachtigste hogedruktrailers en meer

ALBA Techniek produceert professionele en industriële hogedrukreinigers voor elke sector. De hogedrukreinigers worden in eigen beheer samengesteld onder de merknaam ALBA.

ALBA hogedrukreinigers staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. De machines worden altijd naar uw behoefte samengesteld. Tijdens het samenstellen is het mogelijk uw individuele wensen door te voeren in het ontwerp. Zo krijgt u precies de juiste reiniger voor uw situatie.

Fabrikant van hogedruktrailers en meer

Maak kennis met ons bedrijf

Maak kennis met onze organisatie en bekijk onze bedrijfsvideo. Maar we maken graag persoonlijk kennis. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Onze koffie staat klaar!

Video afspelen

Hoe werkt het productieproces van een hogedrukreiniger?

Een hogedruktrailer of hogedrukreiniger koop je niet iedere dag. Daardoor kan het lastig zijn de juiste machine en toebehoren te kiezen. Door jarenlange ervaring heeft ALBA Techniek alle kennis in huis en dat delen we graag met je. Daarom nemen we bij een aanvraag altijd contact met je op om er voor te zorgen dat je het juiste materiaal krijgt voor jouw specifieke schoonmaakklus. 

1.

Van concept tot ontwerp

Elke op maat gemaakte hogedrukreiniger begint met een gesprek waarbij we luisteren naar de wensen van de klant.

Ons technische team bedenkt uiteenlopende concepten om vervolgens een ontwerp te creëren dat aan de behoeften voldoet.

2.

Echt krachtig maatwerk

Met de hieruit voortkomende specificaties gaan onze experts aan de slag om elke component te ontwerpen. Hier combineren we technische precisie met innovatie om machines te bouwen die de kracht leveren die onze klanten nodig hebben.

3.

Assemblage en kwaltiteit

Onze productiehal wordt het toneel waar elk onderdeel nauwkeurig wordt geassembleerd. Vakmanschap en aandacht voor detail staan voorop om de hoogste kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit.

4.

De beste prestatie verzekerd

Voordat een hogedrukreiniger onze fabriek verlaat, wordt deze onderworpen aan diverse  strenge kwaliteitstesten. Deze 'druktest' zorgt ervoor dat elke machine onder de meest extreme omstandigheden presteert. Klaar voor actie bij de klant!