Ontdek de wereld achter onze hogedrukreinigers en meer

Als toonaangevende fabrikant van hogedrukreinigers, trailers en op maat gemaakte machines, willen we u graag een uniek kijkje geven in ons productieproces, innovaties en de technologie die onze producten zo krachtig en betrouwbaar maakt. Hier delen we onze ervaringen, de uitdagingen die we tegenkomen en hoe we deze aanpakken om u de beste reinigingsoplossingen te bieden. Duik met ons mee in de fascinerende wereld van hoge druk en ontdek wat ons drijft om voortdurend te streven naar het beste in alles wat we doen. Binnenkort meer.

Bekijk ons overzicht van uitgelichte projecten

Bij ALBA Techniek wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste bewezen technologieën en technieken in de hogedrukreiniging. Ontdek aan de hand van uitgelichte insights hoe wij specifieke hogedrukreinigingsoplossingen bieden.

Support en onderhoud

Goede support en onderhoud zijn bepalend voor het beste resultaat

Bij ALBA Techniek staat de klant centraal en dat stopt niet na het opleveren van een hogedrukreiniger. Daarnaast staan wij voor u klaar en bieden we de best mogelijke support op onze machines. Ook het onderhoud kunnen we verzorgen of door een van onze servicepartners bij u in de buurt. Ga direct naar alle adressen.

  • Vervangen filters
  • Olie verversen
  • Reinigen onderdelen
  • Opnieuw afstellen machines
  • Hogedrukslang controleren
  • Lans, pistool, koppeling controleren

Wij maken hogedrukreinigers voor uiteenlopende toepassingen

ALBA Techniek produceert 3 verschillende hogedrukreinigers: koud waterhogedrukreinigers, warmwater hogedrukreinigers en hogedruktrailers.  Daarnaast hebben we ook ervaring in uiteenlopende reinigingsmachines op maat. Informeer naar de mogelijkheden of bekijk hieronder een van de opties.

Koudwater hogedrukreinigers

Van normale tot zware reiniging: onze koudwater hogedrukreinigers lenen zich voor tal van toepassingen. 

Soms zit je met taai en hardnekkig vuil op productie locaties, zoals verklevingen van vaste stoffen en vloeistoffen. 

Maak kennis met onze stationaire hogedrukreinigers, die uitbreidbaar zijn naargelang de behoefte.